Piet Paulusma overleden

Terrasweer in het zuiden 17 graden Foto. 23 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân.


Nh5zbqjmcjweim

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

. Als de zonnebloemolie over een paar weken mogelijk echt uitverkocht raakt dan. 1 day ago Piet Paulusma overleden Radiomaker Jeffrey Willems overleden Radiopresentator Bernd de Boer kreeg Afasie Online radiozender Grand Prix Radio door overbelasting even uit de lucht Robert Doornbos. Weerman Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Sterkte voor de nabestaanden. Paulusma woont in Harlingen en werd in 1999 2000 en 2006 verkozen tot de populairste weerman van het jaar.

Johan Klos Alblasserdam Verkeerswaarschuwing. Een opvallend detail is de Friestalige afsluiting van zijn weerpraatje met de woorden oant moarn tot morgen. Die zag ik niet aankomen.

Vanmorgen liggen de temperaturen in een groot deel van ons land eerst rond of. Piet Paulusma is overleden op 65-jarige leeftijd. In 2016 zei hij in een interview dat hij in de.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 1 day agoPiet Paulusma Overleden. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Piet Paulusma praat over zijn hobby zijn werk en zijn leven.

Piet Paulusma is 65 jaar oud geworden. 0 min geleden Ik lees net dat Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Hij is veel te jong opgehouden Gisteren 1804.

Het weer met Piet Paulusma. 1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma.

Samenstelling Viaplay-presentatieteam F1 is vriendjespolitiek. Geplaatst door de TopicStarter.


3udm7r 3v0eahm


Dbpemgvdaozbgm


Mife0kmotcubnm


Cw0tnjtroyvwnm


Tvewygtidztgsm


Zkexao2qawmw1m


Orqigwk6ebs4om


Nabestaanden Piet Paulusma Praten Over Hem In Max Documentaire Rtl Boulevard


Wvj7fnshtv5zem


Cujgv6yxh0ydlm


8seinxsamgqwmm


Srgkaw64jh5gm


1832rt0n Snnzm


8v1v6cgpdxja7m


Ujdj2cjdbkuehm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel